پایان مهلت ۴ روزه ثبت اعتراض داوطلبان نمایندگی مجلس-راهبرد معاصر
علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت

پایان مهلت ۴ روزه ثبت اعتراض داوطلبان نمایندگی مجلس

مهلت چهار روزه ثبت اعتراض برای داوطلبانی که صلاحیت آن‌ها احراز نشده است پایان یافت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  امروز چهارمین و آخرین روز مهلت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی برای ثبت اعتراضات بود که ساعت ١٨ پایان یافت.

پیش‌تر بر اساس کسب اطلاع خبرنگار ایرنا، تاکنون ۲ هزار داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی که صلاحیت آن‌ها تایید و احراز نشده، تا پایان سومین روز ثبت اعتراض اعلام شد که با مراجعه به سامانه برخط وزارت کشور اعتراضات خود را ثبت کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، با پایان ثبت نام نهایی داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات در سوم آبان ماه امسال، بررسی صلاحیت‌های داوطلبان به مراجع پنج‌گانه ارسال شد و وزارت کشور و این پنج دستگاه شامل (وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، سازمان ثبت احوال، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی و قوه قضائیه) صلاحیت‌های داوطلبان را تا ۱۳ آبان بررسی کردند و با انجام استعلام‌ها این فرایند به اتمام رسید.

سپس نتایج استعلام‌ها از ١۵ آبان ماه به هیات‌های اجرایی مراکز فرمانداری‌های حوزه انتخابیه ابلاغ و در روز های ۱۹ و ۲۰ آبان به داوطلبان اعلام شد.

علت عمده‌ی عدم تایید یا احراز صلاحیت این دسته از داوطلبان نمایندگی، بند ۹ ماده ۳۱ قانون انتخابات درباره نحوه‌ی تایید پنج سال سابقه فعالیت اجرایی یا آموزشی داوطلبان نمایندگی مجلس، بوده است.

بر اساس بند ۹ این ماده، داوطلبان هنگام ثبت‌نام باید دارای گواهی معتبر و دارای تایید بالاترین مقام نهاد یا موسسات مربوطه مبنی بر داشتن حداقل پنج سال سابقه فعالیت اجرایی یا آموزشی یا پژوهشی یا قضائی در یک یا همه آن‌ها در بخش دولتی عمومی یا غیرعمومی که به آن تاکید شده، داشته باشند.

«محمدتقی شاهچراغی» رئیس ستاد انتخابات کشور پیش‌تر اعلام کرده بود که از میان ۲۴ هزار و ۹۸۲ نفر داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۱۴ درصد عدم تایید و ۱۴ درصد هم عدم احراز شده‌اند.
بنابر گفته شاهچراغی، بعد از ارائه مدارک و ثبت اعتراض در مهلت چهار روزه، هیات‌های نظارت استانی با هماهنگی نظارت مرکزی موظف هستند در طول ۵۰ روز، به اعتراضات رسیدگی کنند ‌و پاسخ بدهند.

بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در هیات‌های اجرایی، در روز پنج‌شنبه ۱۸ آبان‌ماه پایان یافت و در روزهای ۱۹ و ۲۰ آبان نیز از سوی فرمانداری‌های مراکز حوزه‌های انتخابیه به داوطلبان ابلاغ شد و از ۲۱ آبان ماه تا امروز ۲۴ آبان، دواطلبانی که صلاحیت آن‌ها احراز و تایید نشده است، فرصت دارند اعتراض خود را ثبت کنند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفند برگزار می‌شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار